Almassora: María Tormo: “Els comerciants són herois que es deixen la pell per Almassora”


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/3/182967_110541/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 09-03-2019
María Tormo: “Els comerciants són herois que es deixen la pell per Almassora”

La candidata del PP a l’alcaldia aposta pel potencial dels autònoms, perquè “invertir en ells no és solsqualitat,és riquesa iocupació per al nostre poble”

“Els comerciants són herois que es deixen la pell per Almassora. Obrir un negoci en el nostre poble, donar el millor servei i generar riquesa solament està en mans d'els qui decideixen emprendre per a garantir que la millor qualitat i el servei més estret arriba a les nostres cases”.
María Tormo, candidata del PP a l'alcaldia d'Almassora, considera que és necessari “protegir i incentivar l'activitat comercial en el municipi”. “Són els nostres autònoms els que donen un valor afegit al producte que és únic i exclusiu, perquè cada euro que invertim en ells genera riquesa i ocupació en el nostre municipi”.
Des que María Tormo va ser aclamada com a candidata a l'alcaldia, “m'he entrevistat amb molts comerciants, veïns del meu poble, i com ells, coincidisc en la necessitat de posar en valor aquest capital únic que posseïm”. Tèxtil, calçat, alimentació, papereries, llibreries, gestories, assessories, bars, pubs, restaurants, cafeteries… “Almassora té una àmplia gamma de serveis que a més es presta a escassos metres dels nostres domicilis. És una sort tenir a prop a tants herois anònims que s'han marcat l'objectiu de donar un servei més als seus veïns a través d'un negoci. Valents que cada dia alcen la persiana per a garantir la millor qualitat i el tracte més estret”.
I per a açò, ha manifestat la candidata a l'alcaldia, “és fonamentar escoltar, guiar-se d'els qui millor coneixen necessitats i demandes, corregir les debilitats i reforçar les fortaleses per a garantir que el nostre poble aposta pel local com a emblema de qualitat i servei”. En aquest sentit, “la meua mà tendida, com he transmès als comerciants, per a treballar braç a braç amb ells, de la seua mà, perquè he vingut a servir al meu poble amb la il•lusió que ha de posar en moviment a Almassora”.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana