Almassora: María Tormo reivindica el diàleg i el consens per a governar Almassora


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/3/183190_110718/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 15-03-2019
María Tormo reivindica el diàleg i el consens per a governar Almassora

La candidata del PP reuneixdemà a la societat civil per a presentar el seu projecte de bon govern de la mà de Javier Moliner, president de la Diputació

“La paraula és la millor de les eines per a promoure la participació i garantir el consens que permeta que Almassora isca de la paràlisi per a avançar cap al creixement i el desenvolupament”. Així ho ha considerat la candidata del PP a l'alcaldia d'Almassora, María Tormo, qui ha convocat demà a la societat civil en el jardí de Darremur per a exposar el seu projecte de bon govern per a la localitat.
Tormo ho farà abrigallada pel president de la Diputació Provincial, Javier Moliner, qui acompanyarà a la candidata exposant el model del consens, diàleg i entesa que ha exercit en la plaça Les Aules. “Estic convençuda que de la mà de Javier Moliner, amb el sentit comú que li caracteritza, i amb els meus veïns, amb els seus projectes i idees, Almassora ha de recuperar la senda del creixement i el desenvolupament”.
Així ho ha considerat la candidata del PP qui presentarà les seues línies de govern “amb l'objectiu de sumar les diferències per a enfortir un projecte que no és el del PP, sinó el de tot el meu poble”. “Aprenent dels errors, perquè som humans, i escoltant al meu poble, Almassora solament pot aconseguir l'èxit”, ha considerat.
Amb il•lusió, energia, motivació i passió, Tormo es mostra convençuda que “amb treball, esforç i compromís Almassora pot aconseguir qualsevol meta que es propose”. “Sóc conscient de les necessitats i també dels objectius. Per açò, tal com els he transmès als meus veïns, la meua intenció és gestionar des del sentit comú, sense falses promeses, amb honestedat. Perquè jo sóc veïna d'Almassora i em sent compromesa amb el meu poble, amb les seues prioritats i amb les seues demandes. Però sempre des de la sensatesa”. Per açò, ha considerat la candidata, “vinc convençuda que una altra Almassora és possible, que es pot transformar un present de paràlisi per un futur de desenvolupament, creixement i oportunitats. El que mereixen els nostres veïns”.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana