Almassora: Tambors de Passió confia en l’olímpic Saúl Craviotto per a la primera Rompida de l’Hora d’Interès Turístic a Almassora


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/3/183347_110850/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 20-03-2019
Tambors de Passió confia en l’olímpic Saúl Craviotto per a la primera Rompida de l’Hora d’Interès Turístic a Almassora

El president de l'associació Tambors de Passió, Damián Aguilella, ha anunciat aquesta tarda el nomenament de Saúl Craviotto com a convidat d'honor 2019 per a la Rompida de l'Hora d'Almassora, la primera amb la declaració com a Festa d'Interès Turístic Provincial. Així ho ha comunicat en roda de premsa al costat de l'alcaldessa, Merche Galí, i la regidora de Cultura, Isladis Falcó.
Saúl Craviotto Rivero, lleidatà de 34 anys i establert a Gijón, ha participat en tres Jocs Olímpics en la modalitat de piragüisme, en els quals sempre ha obtingut medalla (or a Pequín 2008, plata a Londres 2012 i or i bronze en Riu 2016). En l'actualitat, el piragüista es prepara per a la seva quarta olimpíada a Tòquio 2020, on pot convertir-se en l'esportista espanyol amb més medalles de la història.
Craviotto compagina l'esport olímpic amb el seu treball com a agent del Cuerpo Nacional de Policia, si bé la seva popularitat es va veure reforçada després de convertir-se en el guanyador de la segona edició de Masterchef Celebrity en 2017. A més, en 2018 va rebre el Premi Nacional de l'Esport i és l'autor del llibre “4 años para 32 segundos. La recompensa del esfuerzo”.
Per a Tambors de Passió Almassora, Saúl Craviotto és un clar exemple dels valors que persegueix l'associació: disciplina, perseverança, èxit, esforç, superació i sacrifici. Segons Aguilella, “en un any tan especial com aquest 2019, on la Setmana Santa d'Almassora ha estat declarada Festa d'Interès Turístic Provincial, la presència d'una personalitat esportiva i humana com Saúl com a convidat d'honor posarà el fermall espectacular a una temporada plena d'èxits”.
“La popularitat de Craviotto, la declaració d'Interès Turístic i els més de 300 tambors i bombos convocats per Tambors de Passió seran definitius perquè aquesta Rompida de l'Hora es consolidi de forma definitiva com un dels actes més impactants de la Setmana Santa de la Comunitat Valenciana”, ha ressaltat l'alcaldessa.
Al temps, Aguilella ha avançat que el doble campió olímpic tindrà una completa agenda repleta d'actes, perquè impartirà a la tarda una xerrada-conferencia motivacional a la Casa de la Cultura sota el lema del seu llibre abans de trencar el silenci de la mitjanit del Dijous Sant.
I per a això, Almassora està preparada per a rebre als visitants que el pròxim 18 d'abril vulguin acostar-se a la localitat a gaudir d'aquest esdeveniment, ja que estarà en marxa la Ruta de la Tapa i el Vaig veure, que aquest any celebra la seva IX edició amb més de 50 tapes llestes per a ser degustades en els locals participants.
Els amants de la fotografia tenen també la seva cita, perquè l'associació ha convocat el X Concurs fotogràfic Tambors de Passió Almassora, amb premis en metàl•lic de 300 i 100 euros per a les dues millors imatges. 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana