Almassora: Almassora, ciutat del flamenc professional


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/4/183942_111371/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 07-04-2019
Almassora, ciutat del flamenc professional

Homenatjarà el cantant local José Luis Villena Panadero ?Niño de Aurora, el dia 27
La Casa de la Cultura d'Almassora serà l'escenari de l'homenatge que la localitat rendirà el pròxim dia 27 a José Luis Villena Panadero ?Niño de Aurora? amb motiu de la I Jornada de Flamenc Ciutat d'Almassora. Experts, professionals, artistes i aficionats a aquesta disciplina se citaran des de primera hora del matí en el consistori per a la celebració d'aquesta jornada anunciada setmanes arrere per l'organització i que ara es materialitzarà.
L'Aula de Formació, situada en el tercer pis de l'Ajuntament, acollirà la presentació a les 9.30 hores, que donarà pas a les classes magistrals de nivell avançat entre les 10 i les 13 hores. Les persones interessades poden inscriure's en la pàgina web municipal. Impartiran la jornada el guitarrista flamenc Antonio Muñoz Fernández (Auditori), Javi Sánchez al calaix flamenc (local La Lulas) i la balladora flamenca Manuela Morales (Casa de la Cultura).
Les activitats continuaran a les 18 hores a la Casa de la Cultura amb la xarrada a càrrec de Paco Paredes. Per a assistir és necessari presentar invitació gratuïta fins a completar l'aforament de la sala. Tancarà l'acte l'homenatjat, José Luis Villena Panadero. ?Niño de Aurora? actuarà a les 21 hores acompanyat d'Antonio Muñoz i Manuela Morales.
Actuació de Pedro Navarro
Per als aficionats a aquesta disciplina, la localitat també comptarà diumenge que ve 14 amb un concert a càrrec de Pedro Navarro. El guitarrista de Nules actuarà a la Casa de la Cultura a les 19 hores amb un repertori homenatge a Paco de Lucía quan es compleixen cinc anys de la seua defunció. Les entrades, a un preu únic de 7 euros, estan a la venda en la pàgina web www.almassora.es i en taquilla 45 minuts abans que comence l'espectacle.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana