Almassora: Almassora obri dimarts que ve la presentació de propostes per als pressupostos participatius de 2020


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/4/184384_111737/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 21-04-2019
Almassora obri dimarts que ve la presentació de propostes per als pressupostos participatius de 2020

El consistori manté els 200.000 euros de dotació en aquesta partida

La Regidoria de Participació Ciutadana activa aquest dimarts 23 d'abril una nova fase de presentació de propostes per a l'elaboració dels pressupostos de 2020. D'aquesta manera, la ciutadania podrà suggerir inversions a l'equip de govern fins el pròxim 23 de maig, per al posterior estudi i anàlisi de viabilitat.
Igual que en anteriors edicions, la partida per a aquest capítol participatiu del pressupost estarà dotada amb 200.000 euros, per la qual cosa "els projectes que proposen les veïnes i els veïns hauran d'adaptar-se a aquesta disponibilitat de fons", tal com ha recordat l'edil al capdavant de la iniciativa, Susanna Nicolau. Les vies per a fer arribar les propostes a l'administració municipal seran el correu electrònic participa@almassora.es i la presentació d'instàncies al Servei d'Informació i Atenció Ciutadana (SIAC).
L'Ajuntament d'Almassora obri ara el termini per a la presentació de propostes a títol individual després de concedir un mes per a l'aportació de suggeriments a les associacions veïnals que formen part del consell municipal. Aquestes entitats també participaran per primera vegada en la comissió de selecció de projectes creada per Participació Ciutadana en 2017 i en la qual ja intervenen els representants dels partits polítics amb representació municipal.
"Aquests pressupostos són un dels exercicis més importants de participació que plantegem a la ciutadania d'Almassora i la inclusió d'associacions veïnals i grups municipals en la selecció de projectes garanteix la total transparència del procés", ha apuntat Nicolau, qui ha convidat veïnes i veïns a transmetre idees i necessitats "per als seus barris o per al conjunt de la localitat" mitjançant aquest canal.
Cal recordar que entre els projecte sorgits de l'anterior edició dels pressupostos participatius i que s'executaran al llarg de 2019, destaquen iniciatives com la de millorar la seguretat viària en els accessos al districte marítim, que va rebre prop de 1.600 vots de la ciutadania. La ciutadania també va donar suport a la instal?lació de fonts d'aigua en diversos punts de la localitat amb 1.400 vots i l'asfaltat i condicionament de voreres en l'avinguda Castelló amb 1.360 vots.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana