Almassora: Almassora se suma al Dia Internacional de la Dansa


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/4/184385_111738/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 21-04-2019
Almassora se suma al Dia Internacional de la Dansa

La Casa de la Cultura acollirà exhibicions de 17 disciplines de ball el dia 29

Almassora se sumarà dilluns que ve 29 d'abril a les celebracions amb motiu del Dia Internacional de la Dansa. El consistori patrocina aquest esdeveniment organitzat per l'acadèmia Clau i Compàs en el qual també col?laboren Swing Dance i l'escola de ball PR Moviments. Les entrades estaran a la venda en la pàgina web www.almassora.es a partir del pròxim dimarts 23.
Sota un preu únic de 5 euros, subjecte a la taxa municipal, l'esdeveniment patrocinat per la Regidoria de Cultura inclourà l'actuació d'artistes professionals de diferents disciplines per a commemorar la festivitat del dia. La directora de l'acadèmia Clave y Compás, Carolina Montilla, organitza als ballarins de 17 disciplines per a les diferents exhibicions sobre l'escenari de la Casa de la Cultura d'Almassora.
D'aquesta forma, les persones assistents a la commemoració del Dia Internacional de la Dansa gaudiran de: dansa africana, escola bolera, dansa estilitzada, flamenc, folklore, tango argentí, hip-hop, afrocubà, salsa, bachata, jive, cha cha chá, rumba-bolero, ballet, dansa neoclàssica, dansa lírica i afrocontemporáneo.
?Niño de Aurora?
La celebració del Dia Internacional de la Dansa arribarà es produirà l'endemà passat que el municipi homenatge l'artista local José Luis Villena Panadero ?Niño de Aurora? amb motiu de la I Jornada de Flamenco Ciudad de Almassora. Experts, professionals, artistes i aficionats a aquesta disciplina se citaran des de primera hora del matí del dissabte 27 en el consistori per a la celebració d'aquesta jornada anunciada setmanes arrere per l'organització i que ara es materialitzarà.
L'Aula de Formació, situada en el tercer pis de l'Ajuntament, acollirà la presentació a les 9.30 hores, que donarà pas a les classes magistrals de nivell avançat entre les 10 i les 13 hores. Les persones interessades poden inscriure's en la pàgina web municipal. Impartiran la jornada el guitarrista flamenc Antonio Muñoz Fernández (Auditori), Javi Sánchez al calaix flamenc (local La Lulas) i la balladora flamenca Manuela Morales (Casa de la Cultura).
Les activitats continuaran a les 18 hores a la Casa de la Cultura amb la xarrada a càrrec de Paco Paredes. Per a assistir és necessari presentar invitació gratuïta fins a completar l'aforament de la sala. Tancarà l'acte l'homenatjat, José Luis Villena Panadero. ?Niño de Aurora? actuarà a les 21 hores acompanyat d'Antonio Muñoz i Manuela Morales.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana