Almassora: María Tormo invita als veïns a unir-se al seu projecte perquè guanye Almassora


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/4/184410_111761/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 22-04-2019
María Tormo invita als veïns a unir-se al seu projecte perquè guanye Almassora


La candidata a l?alcaldia presenta demà dimarts de la mà de l?expresident del Consell, Alberto Fabra, un equip ?decidit a deixar-se la pell pel nostre poble?

?Aquest projecte és el dels veïns d'Almassora, el d'els qui desitgen treballar braç a braç per a aconseguir el millor dels futurs, el d'els qui en lloc de donar-se colzades es donen la mà per a garantir inversió, desenvolupament i futur?.
María Tormo, candidata del PP a l'alcaldia d'Almassora, presenta demà en societat al seu equip. ?Una suma de persones apassionades pel nostre poble, que abracen un projecte comú que és el deixar-se la pell per Almassora?.
La Casa de la Cultura és l'escenari escollit per María Tormo per a la posada de llarg del seu projecte. A les 20.00 hores, Almassora està convocada a assistir a una cita que comptarà amb la presència de l'expresident del Consell, Alberto Fabra, ?un exemple del compromís, el treball i la vocació posada al servei de la ciutadania?.
María Tormo s'ha abrigallat en el seu projecte de referents del bon govern, com Javier Moliner, president de l'a Diputació, i ara Alberto Fabra. ?Són exemples de com les diferències ens sumen i ens enforteixen, com les postures oposades sempre tenen un punt en comú que és el que garanteix que el meu poble créixer i recupera el lideratge i l'activitat que mai va haver de quedar arrere?.
L'acte també comptarà amb el número 2 de la candidatura a les autonòmiques, Luis Martínez, que dóna el salt a Les Corts si bé figura com a nombre 21 de la llista de María Tormo. ?Aquest projecte que és el del meu poble no entén de fractures i sí de fortaleses. Som l'exemple viu de l'èxit de la unió, perquè quan han intentat enfrontar-nos han aconseguit precisament el contrari. Perquè per sobre d'ideologies, de sigles i partits estan els ciutadans, als quals hem d'escoltar, amb els quals hem de treballar braç a braç per a garantir que el nostre poble prospera, genera oportunitats, transforma paràlisis per desenvolupament i recupera el posicionament d'una Almassora de primera?.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana