Almassora: Comproms: Gal desobeeix el mandat de la ciutadania d'Almassora i pacta amb la dreta


 
La Plana al Dia | Almassora | General | 01-08-2019
 

Comproms per Almassora recorda que l'rea "Cultura era innegociable i ara el partit socialista l'ha posat a disposic de Ciudadanos" per remarcar la falta de voluntat per arribar a un acord.
Comproms per Almassora ha qualificat el pacte impulsat per l'alcaldessa socialista, Merche Gal, amb Ciudadanos com a "decebedor", desprs que el PSOE haja "fet ms esforos per pactar amb la dreta que amb Comproms" durant el procs de negociaci. Aix ho ha manifestat la portaveu de la formaci, Diana Belliure, qui ha assegurat que Gal ha desobet el mandat de les urnes en pactar en la dreta per a assegurar-se "el crrec, el salari i els assessors".
"Nosaltres vam votar a favor del seu nomenament com a alcaldessa i ara ens trobem amb un resultat que no era el que van demanar els vens i les venes d'Almassora a les urnes el passat 26 de maig", ha assenyalat la regidora de Comproms, en referncia a la majoria obtinguda pels partits d'esquerres.
Pel que fa al procs de negociaci, Belliure recorda que "ja s'ha vist que Cultura era innegociable i ara el partit socialista l'ha posat a disposici de Ciudadanos". L'edil tamb s'ha referit a l'increment de la despesa que "el PSOE volia evitar a tota costa i que no ha respectat, amb increments significatius de salaris i de dedicacions". No obstant aix, "des de Comproms treballarem per evitar que els vens i les venes d'Almassora n'isquen perjudicats i per informar la ciutadania de qualsevol malbaratament de diners pblics que es produsca".
Belliure ha lamentat que el programa social que la seua formaci plantejava no haja sigut una prioritat a l'hora de formar govern. "Esperem no haver de lamentar retallades en serveis bsics com l'educaci, la dependncia o els programes d'ocupaci", ha assegurat la portaveu, qui s'ha comproms a fer una oposici "coherent, honesta i responsable" i a "exigir la transparncia amb qu hem governat durant els ltims quatre anys".

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios