Almassora: El II Flamenco Pop reunirà a Almassora a Ketama i grups locals


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/8/187901_114685/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 19-08-2019
El II Flamenco Pop reunirà a Almassora a Ketama i grups locals

El Recinte Fester acollirà el concert el 28 de setembre

La segona edició del Flamenc Pop reunirà a Almassora a Ketama, al costat de diversos grups de Castelló, el pròxim 28 de setembre. La jornada flamenca congregarà en el Recinte Fester el gruix de les actuacions, amb el retorn dels germans Carmona als escenaris com a estreles d'un cartell en el qual també se citaran altres bandes de la província.
Paradita Flamenca, Patxi Ojana i Alhaire han confirmat la seua assistència al certamen, que ja ha posat a la venda les entrades a través de la web www.entradascastellon.com. L'objectiu, ha indicat la regidora de Festes, Isladis Falcó, “passa per oferir a un públic divers un certamen amb figures i grups que, com el propi festival, han arribat per a quedar-se”. L'II Flamenc Pop marcarà la fi de la temporada estival i servirà com a prèvia a les festes del Roser, que arrancaran una setmana més tard.
La productora BeMusic i l'Ajuntament d'Almassora organitzen aquest certamen en el qual Ketama reapareixerà amb el seu gira D'ací a Ketama, en la qual es recorden a si mateixos amb un aire nou entremesclat amb la seua imatge més característica. Granada, Sevilla, Santiago de Compostel•la, Barcelona, San Sebastián, Málaga, Murcia, Zaragoza, Madrid, Valladolid, Palma de Mallorca, Bilbao, Córdoba, Marbella i Almassora estan incloses en el seu retorn als escenaris.
Per aquest motiu, l'organització espera reunir a Almassora a multitud de seguidors de la música de Ketama, atrets també per bandes de la província com Patxi Ojana, que també va estar present en la cita en 2018. En aquesta ocasió no faltarà la música dels locals Alhaire i els ritmes de Paradita Flamenca, habituals en festes de tall similar a aquest certamen.
Concerts del Roser
D'altra banda, la regidora de Festes ha recordat que aquest és l'únic concert de pagament de la localitat ja que l'equip de govern manté el seu compromís d'oferir tota la programació de les festes patronals de forma gratuïta. “En breu desgranarem el cartell musical del Roser, que tornarà a ser gratuït íntegrament, igual que la resta del programa d'actes”, segons Falcó.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana