Almassora: El PP reclama rebaixar la taxa de fems després d'imposar el PSOE una pujada del 15% en 2016


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/11/190341_116753/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 08-11-2019
El PP reclama rebaixar la taxa de fems després d'imposar el PSOE una pujada del 15% en 2016

Durant quatre anys el PSPV ha recaptat més de 800.000 euros extres “i les famílies necessiten que s'invertisca en elles, no que se'ls sotmeta a pressions fiscals”

El Partit Popular d'Almassora tornarà a reclamar en ple la rebaixa de la taxa dels fems després de quatre anys encadenats d'increment fiscal que han finançat els veïns. En 2015, el PSPV va aprovar amb Compromís imposar una pujada de la taxa del 15% que s'ha replicat durant quatre anys. “No volem que es replique també en 2020, imposant de nou el 15% amb el qual des de 2016 sagnen a les famílies”.
José Claramonte, regidor del PP a l'Ajuntament d'Almassora, defensarà en el pròxim ple “a les famílies de la localitat que porten quatre anys pagant un 15% més pels fems”. “Desitgem que la decisió del PSPV d'incrementar aquesta taxa, la que va adoptar fa quatre anys, cessament en 2020. Sobretot, tenint en compte que ens trobem amb una crisi cada vegada més present que ens obliga a protegir a les famílies, no a sacsejar-les a impostos”.
Cal assenyalar que des del Partit Popular d'Almassora “ens vam oposar des del primer any a aquest increment fiscal”. Va ser la primera mesura econòmica que va adoptar el PSPV res més arribar a l'alcaldia trencant la política de rebaixes fiscals i congelació de taxes que el PP havia aplicat fins al moment en el municipi.
“Nosaltres considerem que on millor està els diners és en les famílies. Són elles les millors fiscalitzadores dels estalvis i les que millor saben administrar els diners. La decisió d'imposar pujades fiscals és letal”. I ho és, tal com ha considerat Claramonte, “quan ens trobem de cara a una crisi que provoca desocupació, retallades i pèrdua d'oportunitats”.
Des del PP, “continuarem apostant pels veïns d'Almassora, defensant els seus drets, exigint garanties de creixement i desenvolupament i, sobretot, protegint les seues economies enfront de forces polítiques com el PSPV que les ataquen directament”.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana