Almassora: La constructora del Regina escurçarà terminis després d’acumular 1,5 milions d’euros d’obra a Almassora


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/11/190664_117045/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 18-11-2019
La constructora del Regina escurçarà terminis després d’acumular 1,5 milions d’euros d’obra a Almassora

La certificació del mes d’octubre arriba als 345.000 euros

L'empresa Añil Servicios, Ingeniería y Obras ha superat ja els 1,5 milions d'euros d'inversió en l'obra del col•legi Regina Violant d'Almassora amb l'objectiu d'escurçar el termini d'execució. La intenció de l'adjudicatària passa per reduir els mesos de treball, de manera que el centre puga realitzar la mudança amb comoditat durant l'estiu.
Els serveis urbanístics municipals han confirmat que en l'actualitat l'obra acumula 1.545.599,39 euros certificats des que començara a treballar el mes de juny passat. Sense anar més lluny, la liquidació del passat mes d'octubre és de 345.058,10 euros, una quantitat que permet preveure la finalització de l'obra el pròxim estiu per a garantir un trasllat tranquil al nou edifici.
Les cinc certificacions elaborades per l'empresa i l'Ajuntament i la previsió d’Añil de mantindre el ritme dels treballs per damunt de la previsió inicial confirmen que la Conselleria d'Educació estarà en disposició d'iniciar la mudança a l'agost perquè el curs 2020/2021 arrencada amb normalitat en el nou edifici.
El bloc del carrer Sant Ildefons pren forma gràcies al treball per equips en les diferents zones. L'alcaldessa d'Almassora, Merche Galí, ha agraït a l'empresa la seua disposició per a atendre la demanda de la comunitat educativa després de més d'una dècada en barracons i “totes les facilitats” perquè l'avanç de l'obra es desenvolupe tan ràpid com siga possible.
Entre altres mesures, l'adjudicatària ha aprofitat l'amplitud del recinte d'obres, que albergarà 7.127 metres quadrats de superfície construïda, per a situar a diversos equips d'operaris, que continuen la tabiqueria i les instal•lacions d'electricitat, lampisteria i climatització en l'espai que antany ocupava el camp de La Garrofera. Els pavellons d'Infantil i Primària ja són visibles des del carrer Sant Ildefons.
Un gran porxo d'accés a l'edifici donarà pas a les nou unitats per a l'alumnat més xicotet i a les 18 de Primària, a més del menjador escolar i la resta d'espais reservats per a ús de docents i estudiants. Tot això comptarà amb revestiment ceràmic de la província per a potenciar la indústria taulellera.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana