Almassora: Almassora prepara una simbombada solidria aquest Nadal


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/12/191278_117577/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/12/191278_117577/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 05-12-2019
Almassora prepara una simbombada solidria aquest Nadal

Almassora gaudir diumenge que ve 22 de desembre d'una simbombada solidria a la Casa de la Cultura. A causa de l'xit de l'edici anterior, enguany existeixen dos torns per a presenciar l'actuaci, un a les 17 hores i un altre dues hores ms tard. El preu de les entrades s de 7 euros i tots els beneficis recaptats sn donatius per a l'ONG Youcanyol, responsable d'expedicions mdiques a Kenya i Ghana.
Aix, les entrades es poden adquirir en la taquilla de la Casa de la Cultura per al torn de les 17 hores, o b en el centre de ball Clave i Comps situat en la travessia Sant Felip, nmero 14. La ballarina local Carolina Montilla i el seu alumnat tornen a ser les impulsores d'aquesta jornada solidria, amb la collaboraci de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Almassora.
Enguany l'actuaci compta amb artistes locals i nacionals. Els cantants Marina Fernndez, Mercedes Garca la Meligrana i Antonio Ramos posen la veu de l'esdeveniment, mentre que l'artista local Tico Escrig s'encarrega de la percussi. Mioara Ahicart i Ivn Gmez sn els guitarristes. Finalment, Carolina Montilla, Irene de la Rosa, Manuel Serena i part de l'alumnat de l'acadmia Clave i Comps protagonitzen el ball.
El regidor de Cultura, Javier Moll, ha afirmat que hem hagut d'organitzar l'actuaci en dos torns a causa de l'xit que va tindre aquesta jornada flamenca l'any passat. Esperem que el carcter solidari de l'esdeveniment i l'elenc d'artistes que participen moguen de nou a moltssims vens , ha declarat l'edil.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana