Almassora: Els danys del temporal superaran els 400.000 euros a Almassora


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2020/1/192560_118678/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/1/192560_118678/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 23-01-2020
Els danys del temporal superaran els 400.000 euros a Almassora

Sis empreses treballen sense descans a la platja d'Almassora per a reparar els danys causats aquesta setmana pel temporal Gloria, que superaran els 400.000 euros, segons l'estimaci dels tcnics municipals. Jardineria, subministrament de clavegueram i aigua potable, bombament d'aigua, retirada de pedres i arena, a ms del treball del Servei Municipal de Manteniment i Logstica (SMML), s'afanyen per recuperar la imatge habitual de la costa.
Tres mquines treballen al llarg del passeig per a retirar l'arena i materials que va arrossegar la fora de l'onatge, mentre lSMML ja ha sollicitat a les sis empreses els clculs per a reclamar les ajudes pbliques pertinents. Als 100.000 euros aproximats que suposaran els costos del treball d'aquestes signatures s'uneixen les futures inversions en reposici d'arbratge, asfaltat, jocs infantils, prgoles i passarelles, entre altres.
L'alcaldessa d'Almassora, Merche Gal, que ahir va tornar a la primera lnia de costa per a comprovar l'avan dels treballs de neteja al costat dels diputats Patricia Puerta, Abel Ibez i Santiago Agust, ha anunciat que les persones desallotjades del seu habitatge en la nit del dilluns podran tornar hui a les seues cases, desprs que les bombes hagen retirat tota l'aigua del passeig martim. L'accs tamb est habilitat a peu en la zona de Vora Riu.
No obstant aix, el trnsit est tallat en tota la primera lnia de costa per a permetre el treball de la maquinria pesant i la retirada de materials de gran grandria i arena abans que accedisquen agranadores i vehicles ms lleugers per a completar la neteja a fons. s per aix, que l'autobs escolar i el transport urb mantindran el recorregut alternatiu activat aquesta setmana i el dilluns tornaran al seu itinerari habitual.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios