Almassora: Festes de Santa Quiteria a Almassora amb suport als `bous al carrer'


 
La Plana al Dia | Almassora | General | 18-05-2024
 

L'Ajuntament d'Almassora i el Consell mostren el seu suport als `bous al carrer' en l'inici de les exhibicions taurines de les festes. La consellera d'Interior i Justícia, Elisa Nunez, visita la Vila i els corrals d'Almassora per posar de manifest la importància dels festejos taurins en les celebracions populars.

Almassora està immersa en les seves festes en honor a Santa Quiteria, declarades d'interès turístic provincial. La programació d'aquest primer dissabte de festes està marcada per l'inici dels festejos taurins, amb un cartell que preveu la solta de 16 astats de les principals ramaderies. Sens dubte, els bous al carrer són una senyal d'identitat de les festes almassorines.

L'alcaldessa d'Almassora, Maria Tormo, acompanyada de membres de la corporació municipal, ha rebut, a l'Ajuntament, a Nunez, qui ha signat en el llibre d'honor. Posteriorment, la consellera ha visitat el recinte taurí, a la Vila, i els corrals com a mostra de suport als bous al carrer, on Almassora és un clar exponent.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana