Almenara: L'Ajuntament d'Almenara traurà a licitació el bar del Parc Municipal de la Platja Casablanca


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/2/154337_88259/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 17-02-2017
L'Ajuntament d'Almenara traurà a licitació el bar del Parc Municipal de la Platja Casablanca

L'Ajuntament d'Almenara ha tret a licitació del servei de berenador, bar i cafeteria del Parc Municipal de la Platja Casablanca, per un període de 30 mesos, repartits en tres exercicis, 9 mesos de 2017, complete l'any 2018 i altres 9 mesos de 2019. El muntant inicial previst en el cànon és un mínim de 10.500 euros pels 30 mesos previstos de concessió administrativa, la qual cosa suposa 350 euros mensuals. No obstant açò segons el plec de condicions, el contracte serà para qui més oferisca, mètode denominat “a l'alça”, amb aquestes quantitats com a mínim.

Destacar que el cànon municipal únicament faculta al concessionari per a la utilització i explotació del servei en l'edifici i en la seua zona privativa adjacent en les condicions actuals, sent l'adjudicatari qui haurà d'equipar les instal·lacions amb tot el necessari com a mobiliari, maquinària i utillatge per a la correcta prestació del servei. Per açò, els aspirants podran visitar les instal·lacions mentre estiga vigent el període de presentació d'ofertes.

Totes les persones interessades hauran de presentar la documentació requerida en el plec de condicions fins a les 14 hores de l'últim dia de termini dels quinze dies següents a la publicació de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província, que serà en breu.

L'alcaldessa, Estíbaliz Pérez, ha destacat l'aposta pel servei en el Parc Municipal dins del nucli marítim i ha animat a les empreses o persones interessades a presentar les seues propostes per a la concessió del servei de berenador, bar i cafeteria en un entorn únic que comprèn un parc amb escenari i jocs infantils que recentment han sigut renovats i endreçats.