Almenara: Almenara acull l'exposició fotogràfica 'Dones del món.Món de dones'


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/3/155165_88919/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2017/3/155165_88919/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 09-03-2017
Almenara acull l'exposició fotogràfica 'Dones del món.Món de dones'

El Centre Municipal de Cultura Paulo Freire d'Almenara acull fins a finals del mes de març l'exposició fotogràfica “Dones del Món. Món de Dones” organitzada pel Grup Fotogràfic d’Almenara (GFAL) dins de la programació de la Setmana de la Dóna que organitza l'Ajuntament d'Almenara.
La mostra, que es va inaugurar durant la jornada d'ahir presenta “són un total de 22 fotografies de dones en diversos formats i tècniques que han realitzat socis de GFAL amb l'objectiu un any més de col·laborar i participar en la Setmana de la Dóna” segons ha explicat el president de GFAL, Santos Moreno. En aquest cas destaca Moreno que la mostra s'ha denominat enguany “Dones del Món. Món de Dones” perquè d'una banda mostra dones de diferents països i cultures com Romania, Albània, el Marroc i altres països africans, però al mateix temps també mostra a dones en diferents accions o situacions en les quals es poden trobar”.
La programació de la Setmana de la Dóna continuarà demà amb l'exhibició de salsa i “bachata”, per a seguir el dissabte amb el teatre de Som Teatre, tancant els actes el diumenge amb la marxa a la marjal i el concert “Veus de Dóna” de Xilcoralxes.