Almenara: L'alcaldessa d'Almenara rep el certificat de la Unesco que declara les falles Patrimoni Immaterial de la Humanitat


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/3/155260_88998/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 12-03-2017
L'alcaldessa d'Almenara rep el certificat de la Unesco que declara les falles Patrimoni Immaterial de la Humanitat

La Falla El Compromís d'Almenara, a través de les seues falleres majors, Ariadna Llopis i Ana Vicent i Escobar (infantil) juntament amb els seus presidents, Héctor Martínez Piña i Iván Martínez i Gimeno (Infantil) han fet aquest migdia lliura a l'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, el certificat acreditatiu de la UNESCO pel qual es reconeixen que les falles són Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat que van rebre divendres passat en el Palau de les Arts de València.

L'alcaldessa, Estíbaliz Pérez, ha destacat la importància de la declaració i el reconeixement en el qual també es troba el municipi d'Almenara pel que aquest certificat es penjarà en l'edifici de l'Ajuntament perquè puga ser contemplat per tots els veïns i veïnes. Pérez ha agraït a la falla El Compromís el lliurament d'aquest reconeixement.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios