Almenara: Almenara programa la II Concentració esportiva per al dissabte 20 de Maig


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/4/156036_89608/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 05-04-2017
Almenara programa la II Concentració esportiva per al dissabte 20 de Maig

L'Ajuntament d'Almenara a través de la regidoria d'Esports ha preparat per al dissabte 20 de maig la segona edició de la Concentració Esportiva que arriba carregada de novetats tant en l'apartat de les activitats en si, com en les celebracions posteriors, doncs enguany serà vespertina i acabarà amb un sopar i una festa musical. 
El regidor d'Esports Lorenzo Vicent ha destacat que “després de l'èxit de l'any passat hem apostat per potenciar més si cap la jornada amb la inclusió de nous esports i activitats com és el cas del futbol o l'handbol així com la psicomotricitat”. A més després de l'esport “hem programat un sopar de pa i porta oberta a tota aquella persona que desitge participar, després de la qual hi haurà una festa musical amb disck jockeys”.
Destacar que tant per a la jornada esportiva com per al sopar és necessari inscriure's en el Molí d’Arròs. L'activitat i el sopar seran gratuïtes però existeix l'opció de comprar la samarreta de l'esdeveniment per 3 euros. L'objectiu de la inscripció és formar els grups prèviament d'una banda i per l'altra comptar amb les cadires i taules necessàries.

Quant a l'àmbit esportiu destacar que es realitzaran a partir de les cinc de la tard classes i activitats esportives de tennis, futbol, handbol, hapkido, psicomotricitat, gimnàstica per a la tercera edat, zumba, triatló, entrenament funcional i spinning. A més hi haurà uns tallers infantils especials.

El sopar de pa i porta serà en el recinte firal a partir de les 21:30 hores, mentre que després animaran la nit els dj’s Javier Meliquero, Pascual Civera, Serrano, Raúl Carrasco i Nanel Sánchez. El servei de barra serà a càrrec dels Quintos dels 25 anys.