Almenara: La Policia Local d'Almenara deté a un pescador per, suposadament, amenaçar a un altre amb una pistola d'aire comprimit al cap


 
La Plana al Dia | Almenara | Sucesos | 08-04-2017
 

La Policia Local d'Almenara ha detingut a les 5:40 d'aquesta matinada a una persona resident en la localitat per un suposat delicte d'amenaces greus. Al mateix temps se li ha confiscat una pistola de quarta categoria, d'aire comprimit, amb aparença de pistola de foc real. El detingut ha sigut posat a la disposició de la Guàrdia Civil, que continuarà amb les diligències oportunes.

La detenció s'ha produït en la Platja Casablanca de la localitat després d'una discussió entre pescadors en una de les esculleres, quan suposadament el detingut, A.R.V. de 56 anys d'edat, va amenaçar a l'altre pescador col·locant-li la pistola en el cap, qüestió denunciada per una trucada a la Policia Local, que ha acabat amb la detenció del suposat agressor i la confiscació de la pistola, que després de l'exploració ha resultat ser de les d'aire comprimit.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios