Almenara: Almenara instal·la dos contenidors per al reciclate d'oli usat


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/4/156165_89686/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2017/4/156165_89686/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 09-04-2017
Almenara instal·la dos contenidors per al reciclate d'oli usat

L'Ajuntament d'Almenara i l'empresa BDMED, ja han instal·lat dos contenidors per a la recollida de l'oli usat en els domicilis, amb l'objectiu de reciclar-ho. El primer d'ells es troba en el carrer *Lepanto, al costat del Mercat Municipal d'Almenara, que és una de les zones de pas més utilitzades pels veïns. L'altre s'ha situat en l'àrea nord del municipi, en la Plaça de la Constitució, que és on es troba el local dels jubilats i pensionistes. Roig ha destacat que “l'empresa arreplegarà l'oli usat cada dues setmanes i s'encarregarà del manteniment i neteja dels contenidors”.

Segons ha indicat Joan Pau Roig, d'aquesta manera, des de l'Ajuntament d'Almenara, “vam seguir apostant pel reciclatge, en aquest cas de l'oli usat que és contaminant, cercant la preservació i la cura del nostre medi ambient”.

Cal assenyalar que en l'Ajuntament d'Almenara, pròximament, s'iniciarà el repartiment d'embuts per a facilitar el reciclatge i s'impulsarà al costat de l'empresa una sèrie de xarrades formatives i informatives dirigides a les mestresses de casa, jubilats, escolars i alumnes de l'institut de la localitat amb la finalitat de conscienciar sobre la necessitat de reciclar l'oli. Al mateix temps també es mantindran xarrades i contactes amb els bars i locals dedicats a la restauració. En breu es comunicaran les dates, tant del repartiment d'embuts per als veïns, com de les xarrades.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios