Almenara: Els treballadors municipals es formaran en primers auxilis


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/4/156230_89725/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 11-04-2017
Els treballadors municipals es formaran en primers auxilis

L'Ajuntament d'Almenara va a realitzar pròximament una sèrie de cursos amb l'objectiu de formar gradualment als treballadors municipals tant en el que són primers auxilis com també en l'ús dels desfibril·ladors o equips RCP, dels quals el consistori disposa de dues unitats, una en la Policia Local i l'altra en el Camp de Futbol, que a l'estiu es trasllada a la posta sanitària de la Platja Casablanca d'Almenara. 

L'objectiu segons l'alcaldessa, Estíbaliz Pérez, és formar “per grups a poc a poc al personal municipal, especialment als que estan en contacte amb els més xicotets o amb persones que puguen tenir risc amb l'objectiu que sàpien reaccionar davant una situació de la necessitat de realitzar aquests primers auxilis o l'ús del RCP”. Destacar que els cursos que es realitzaran estaran homologats per la Generalitat Valenciana.

Així doncs en aquest primer grup de treballadors que es formaran estarà el monitor del gimnàs i el del Camp de Futbol, així com l'encarregada del Casal Jove, quatre professors de la Escola Municipal Infantil, el director del Centre d’EPA, la responsable de la Biblioteca, així com tres membres de Protecció Civil i altres tres de Policia Local.