Almenara: Almenara celebra la II Nit Taronja


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/5/157463_90406/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2017/5/157463_90406/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | Cultura | 14-05-2017
Almenara celebra la II Nit Taronja

Este passat divendres el municipi d'Almenara celebrà la segona edició de la “Nit Taronja” amb la celebració d'una jornada plena d'activitats culturals com contacontes, cinema, exposicions o la música de LeClerc (Javier Peñarroja) que per primera vegada actuarà acompanyat per la seua banda. El primer tinent d'alcalde i regidor de Cultura, Francesc Bargay, ha destacat que amb les activitats s'ha cercat “la realització d'una vesprada cultural i lúdica variada i per a tots els públics oferint diverses alternatives culturals, de tot i per a tots”.

Així les activitats ja van començar a les sis de la vesprada en la Biblioteca amb Ana Canet que els va transportar al màgic orient amb “Contes màgics del l’Orient llunyà”. Després amb la col·laboració del cineclub Caligari, en el Casal Jove es va realitzar la projecció de la pel·lícula Toy Story 3, a partir de les set.

A la mateixa hora, en el Centre Municipal de Cultura, Paulo Freire, el Grup Fotogràfic d’Almenara va inaugurar l'exposició “Imaginària”, mentre que a les 19:30 en la Casa dels Anglesos (Estanys) es va inaugurar la mostra de José Antonio Doménech “Salitreras de Atacama, un viatge al passat”.

Finalment a les 22:30 en la Plaça de la Constitució va arribar l'actuació de LeClerc Band, on LeClerc (Javier Peñarroja) deixà d'actuar en solitari per a estar acompanyat per la seua banda. Bargay ha destacat la figura del músic, que “és professor de guitarra en el Centre FPA de la localitat”.

Bargay ha agraït a les persones i entitats participants la seua “col·laboració per a realitzar una jornada cultural per a tots amb l'objectiu de fomentar la cultura i els valors”.