Almenara: L'Escola d'Estiu d'Almenara estarà dedicada a el 'Viatge en el temps'


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/6/158797_91085/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 07-06-2017
L'Escola d'Estiu d'Almenara estarà dedicada a el 'Viatge en el temps'

Fins al pròxim 27 de juny en el Casal Jove d'Almenara es podran realitzar les inscripcions dels xiquets i xiquetes d'entre tres i dotze anys que vulguen participar en l’Escola d’Estiu d’Almenara que se celebrarà del 3 al 28 de juliol en les instal·lacions del CEIP Juan Carlos I i que portarà per lema “Viatges en el temps”. Cal assenyalar que a partir del 21 de juny el Casal *Jove tindrà horari d'estiu, per la qual cosa estarà obert només als matins per a les inscripcions. El preu serà de 20 euros i l'horari de 9 a 13 hores.

La regidora de Joventut, Terebel Galiano, ha destacat que “un any més realitzem l'aposta lúdica i educativa en el mes de juliol en la qual hi haurà manualitats, tallers, gimcanes, jocs aquàtics i múltiples activitats perquè els xiquets i les xiquetes aprenguen i es divertisquen durant aquest mes de juliol”. A més cal assenyalar que les activitats estaran adaptades a les edats, unes per al cicle infantil, de 3 a 5 anys i unes altres per al de primària, de 6 a 12. 
Galiano ha destacat que “enguany la línia temàtica serà la història, un viatge en el temps, per la qual cosa cada setmana les activitats se centraran en una època”. Així la primera setmana es dedicarà a la història, per a després treballar sobre l'Edat Antiga, Edat Mitjana i Edat Moderna les tres següents”.

CREACIÓ D'OCUPACIÓ

A més de constituir una oferta lúdic-educativa, l’Escola d’Estiu una vegada més estarà gestionada de manera directa des de l'Ajuntament d'Almenara, per la qual cosa s'ha contractat a set persones procedents de la borsa constituïda recentment per a activitats d'aquestes característiques que exerciran les tasques de monitors de la mateixa tal com ha informat la regidora.