Almenara: L'escola de música moderna d'Almenara celebra el seu cinquè aniversari


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/6/158825_91110/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2017/6/158825_91110/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2017/6/158825_91110/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 08-06-2017
L'escola de música moderna d'Almenara celebra el seu cinquè aniversari

L’Escola de Música Moderna d’Almenara (EMMA) celebrarà demà divendres el seu cinquè aniversari amb la tercera edició de la mostra dels temes apresos i treballats. El concert denominat “l’EMMA al carrer” se celebrarà a les 19:30 hores en la Plaça de la Constitució (Parc dels Auelets).

Allí participaran els més de 70 alumnes que té l’EMMA que es reparteixen entre els cursos de cinquè de primària fins a primer de batxillerat, així com alguns pares que també participen en aquesta ocasió. S'interpretaran cançons i temes de diversos estils adaptats als instruments i característiques dels participants, així com els combos formats per diversos components de l’EMMA.

Després de la constitució de l'Estany’s Band, formada cada any pels alumnes de sisè de primària, es va veure la necessitat fa cinc anys de consolidar aquest treball dedicat a la música moderna ampliant la seua durada, per la qual cosa tant l'Ajuntament d'Almenara com la Conselleria d'Educació dins d'un projecte d'innovació educativa van donar llum verda al programa aportant finançament per al mateix. L’EMMA està dirigida per Lluis Granell, i està acompanyat per Eva Gómez i Manel Chust en el professorat.

Actualment en l’EMMA s'imparteixen classes de baix elèctric, bateria, guitarra, així com els combos, als quals enguany s'ha sumat la classe de percussió per a formar una batukada. A més per al pròxim exercici s'ampliaran els ensenyaments ja que la cantautora local Eva Gómez impartirà tècniques vocals i de cant modern, mentre que Claudi Forner oferirà classes d'improvisació per a instruments de vent.