Almenara: El PP d'Almenara insta al PSOE a licitar l'adjudicació dels assegurances municipals


 
La Plana al Dia | Almenara | General | 04-07-2017
 

El Grup Popular d'Almenara elevarà una moció en el pròxim ple municipal instant a l'equip de govern socialista a licitar l'adjudicació de les assegurances municipals l'import total de les quals ascendeix a més de 50.000 euros.

Els populars pretenen així evitar que es renove tàcitament amb la mateixa asseguradora després que la Sindicatura de Comptes de la Comunitat Valenciana alertara al juliol de l'any passat d'irregularitats en la contractació, recomanant que la licitació es fera per concurs públic i després de constatar que, transcorregut un any, no s'han licitat.

L'objecte de la iniciativa és garantir la lliure concurrència a totes les empreses locals que vulguen presentar-se i que fins avui no han pogut presentar-se per renovar-se tàcitament amb la mateixa asseguradora.

Entre aquestes assegurances es troben els de responsabilitat civil, responsabilitat patrimonial, d'edificis, vehicles, accidents, de vida, esdeveniments culturals, esportius o taurins en el que l'ajuntament participe o tinga algun tipus de responsabilitat coberta per pòlisses d'assegurances.