Almenara: La marxa nocturna d'Almenara celebra el seu desè aniversari


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/7/160566_91933/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 05-07-2017
La marxa nocturna d'Almenara celebra el seu desè aniversari

La Marxa Nocturna d'Almenara celebrarà dissabte que ve el seu desè aniversari amb una edició especial de la mateixa organitzada des del Club Xtrem Almenara amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Almenara, doncs conclourà amb un sopar de “pa i porta” i a més es lliurarà als participants un obsequi consistent en un bastó gravat per a recordar aquesta edició d'aniversari.

La marxa començarà a les 20:45 hores des de la Plaça de la Constitució (Agüelets) per a pujar fins al castell de la localitat, per les diverses sendes, amb un recorregut de 4 quilòmetres, tot açò sota la guia de José Cañamero. Posteriorment es realitzarà un sopar de “pa i porta” en el poliesportiu municipal on l'organització posarà l'aperitiu i la beguda. A més els participants a més del bastó també rebran una borsa del senderista amb la col·laboració de Caixa Rural Almenara.

Les persones interessades encara poden formalitzar les seues inscripcions fins a divendres que ve al matí en el Molí d’Arròs d’Almenara o bé en l'Oficina de Turisme de la Platja Casablanca. El preu de la marxa és de cinc euros.