Almenara: Almenara potencia el seu comerç local amb la IX Fira d'estiu a la mar


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/7/160903_92176/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2017/7/160903_92176/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2017/7/160903_92176/3_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2017/7/160903_92176/4_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2017/7/160903_92176/5_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 13-07-2017
Almenara potencia el seu comerç local amb la IX Fira d'estiu a la mar

Des d'aquesta vesprada i fins al diumenge a la nit més d'una vintena de comerços de diferent temàtica (roba, calçats, complements, decoració i altra) així com del sector restauració es troben en el Passeig Marítim de la Platja Casablanca d'Almenara participant en la IX edició de la Fira d’Estiu a la Mar del Comerç d’Almenara que sota el lema “De tot i a Almenara” mostra una variada representació del comerç local. Al costat dels comerços, s'ha preparat una programació que a més inclou concerts, desfilades, animació i activitats infantils. La fira estarà oberta avui, demà i el dissabte a la vesprada i nit, i el diumenge en horari de matí i vesprada.

L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat un any més “l'aposta per una fira dinàmica en un marc incomparable com és el Passeig Marítim d'Almenara on volem demostrar que es pot trobar qualsevol producte sense eixir de la nostra localitat, al que vam sumar una gran línia de bars, forns i cafeteries locals que s’adhereixen a la fira oferint els seus millors productes”. Pérez ha volgut felicitar als comerços per “involucrar-se un any més en aquest esdeveniment i a més protagonitzar bona part dels esdeveniments que s'organitzen en el mateix com són les desfilades que ocuparan la vesprada del divendres i la vesprada i nit del dissabte”. Pérez també ha volgut convidar a tots els veïns i visitants al fet que acudisquen a la fira per a conèixer i adquirir els productes que ofereix el sector comercial d'Almenara.

En aquest cas l'Ajuntament d'Almenara ha apostat per a les activitats complementàries de la fira per “músics locals, que són sempre nostra màxima prioritat en cas que ells puguen” pel que per a la inauguració “hem comptat amb l'actuació de música en directe de Enjazzband” i demà divendres 14 “arribarà el torn de la cantautora local Eva Gómez acompanyada per Laura Miñarro” tal com ha explicat l'alcaldessa. 
A més els comerços participants també organitzaran una sèrie de desfilades dins de la programació de la fira. El primer serà demà a les vuit de la vesprada dedicat a la Moda Infantil i de Dona a càrrec de Caprichos i Tant de Gust. En la jornada del dissabte a les 20:30 arribarà la segona de les desfilades programades, aquest de pentinats, a càrrec de la perruqueria Estilo 10 de Tania Sorribes, mentre que a la nit arribarà l'esperada desfilada anual de roba i complements de Chelo Agramunt.

Els més xicotets també tindran el seu espai amb els tallers infantils d'aquesta vesprada i demà, mentre que el diumenge, arribarà l'espectacle de titelles titulat “Contes dónes de la Granja” que oferirà Entucole en el propi Passeig Marítim dins de la programació de l’Estiuet.