Almenara: La Policia Local d'Almenara realitza 7192 vigilàncies registrades dins del pla de seguretat estival


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/8/161522_92649/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2017/8/161522_92649/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 01-08-2017
La Policia Local d'Almenara realitza 7192 vigilàncies registrades dins del pla de seguretat estival

La Policia Local d'Almenara ha realitzat un total de 7.192 vigilàncies registrades al llarg dels dos primers mesos d'activitat del Pla de Seguretat Estival 2017 que té com a objectiu protegir els comerços i establiments tant del nucli urbà, com de la platja Casablanca, Els Estanys i els Polígons Industrials. Aquestes visites registrades són la suma d'estades en cada punt inscrit realitzades a través de 376 rondes policials obtenint resultats satisfactoris. 

Cal assenyalar que els comerços i empreses dels nuclis referits interessats a col·laborar i formar part de la iniciativa s'han adherit a aquest pla a través del que la Policia Local realitza una vigilància específica i personalitzada amb un mínim de tres visites diàries, que poguera incrementar-se en algun moment, per les portes i zones pròximes als locals, quedant registrada en els preceptius informes. A més durant els torns nocturns també es deixa constància diària de la situació del local i les possibles novetats en un informe que se li deixa al comerç, i evidentment s'avisa urgentment si es detecta algun problema. Cadascun dels comerços col·laboradors disposa d'un logotip identificatiu indicant que el local està sent vigilat permanentment per la Policia Local d'Almenara.

Cal assenyalar que aquest és el segon any del Pla de Seguretat Estival que després de l'èxit del passat exercici, on es va circumscriure al nucli de la Platja Casablanca, enguany s'ha ampliat al nucli urbà d'Almenara, així com als Estanys i als Polígons Industrials.