Almenara: Almenara celebra la reunió de coordinació per a les festes patronals


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/9/163004_93845/1_M1.jpg
Publicidad
La Plana al Dia | Almenara | General | 12-09-2017
Almenara celebra la reunió de coordinació per a les festes patronals

L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, ha presidit la reunió de coordinació prèvia a les festes patronals de la localitat en la qual han participat Policia Local, Protecció Civil, responsables de la brigada d'obres, de la neteja i de la regidoria de festes amb l'objectiu de “programa en mà, coordinar totes les tasques i necessitats per als festejos” perquè “dins de l'àmbit de la seguretat, dels talls de carrers, de les tasques de muntatge i desmuntatge de la brigada, elements i instal·lacions necessàries i neteja funcionen de la millor manera”. 
Destacar que per a les tasques de treball durant les pròximes festes, la brigada municipal s'ha reforçat amb quinze persones, així com es manté encara vigent l'ampliació estival de plantilla de la Policia Local. Assenyalar que les festes patronals d'Almenara comencen divendres que ve 15 de setembre amb la presentació dels festers i festeres i que es perllongaran fins al dia 2 d'octubre.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios