Almenara: Almenara convoca una borsa de treball per a la brigada municipal


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/9/163048_93878/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 13-09-2017
Almenara convoca una borsa de treball per a la brigada municipal

L'Ajuntament d'Almenara ha convocat una borsa de treball amb l'objectiu de cobrir 10 llocs per a la brigada municipal d'obres del municipi. Les contractacions es realitzaran per un període de tres mesos, des del dia 2 d'octubre fins al 31 de desembre de 2017, amb una jornada laboral completa de 40 hores setmanals a distribuir en 8 hores diàries.

Totes les persones interessades podran presentar les seues sol·licituds en el consistori des de la publicació de les bases en la web i el tauler d'anuncis de l'ajuntament fins al 22 de setembre. Els aspirants deuran entre altres qüestions justificar un ofici d'obrer, pintor, electricista, fuster, lampista, tècnic de manteniment, entre uns altres, així com tenir experiència demostrable, tenir complits els 20 anys d'edat i ser aturat inscrit en el SERVEF. A més a les bases apareixen els requisits habituals en aquests casos i que han de consultar-se.

Destacar que una vegada acabat el procés d'admissió i selecció, després de publicar-se les puntuacions totals i finals dels aspirants, els deu amb major puntuació seran avisats telefònicament per a ocupar els llocs de treball, corrent la llista si renuncien o bé no responen després de tres intents.