Almenara: El Casal Jove acull les classes del Trinity Collge London


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/11/165014_95465/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 06-11-2017
El Casal Jove acull les classes del Trinity Collge London

En el Casal Jove d'Almenara ja han començat per segon any consecutiu les classes d'anglès per a optar a la titulació del Trinity College London del que és ja centre oficial després dels exàmens realitzats en els quadrimestres passats. En aquests moments ja estan en marxa les classes per a preparar els exàmens del primer quadrimestre en els anivelles B1 i B2, encara que s'està treballant per a ampliar l'oferta a altres nivells com poguera ser el C1.
Destacar que els certificats del Trinity estan reconeguts en tota Europa, en tenir l'acreditació Of Qual, formar part del EQF (European Qualifications Framework), però a més estan avalats pel Ministeri d'Educació i la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana. A més, el Casal Jove, en ser centre oficial, els exàmens són els mateixos en tots els centres Trinity i es realitzen a la mateixa hora pel personal especialitzat que es desplaça fins a Almenara, amb el que s'aconsegueix que els veïns inscrits no isquen de la localitat per a fer els exàmens i els realitzen en les aules del Casal Jove.
Assenyalar a més que en el Casal Jove d'Almenara ja es disposa del logotip del Trinity College London on s'indica que s'ha convertit ja en Centre Oficial per a la realització de les classes i punt de celebració dels exàmens després d’haver-se realitzat ja dos convocatòries al centre.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana