Almenara: La Policia Local estrena Twitter


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/11/165071_95512/1_M1.jpg
Publicidad
La Plana al Dia | Almenara | General | 07-11-2017
La Policia Local estrena Twitter

La Policia Local d'Almenara acaba d'estrenar presència en la xarxa social twitter (@PoliciaAlmenara) amb l'objectiu de “seguir millorant la comunicació amb els veïns, d'arribar més i poder transmetre d'una manera més curta i més ràpida diverses alertes o emergències així com informació de servei que siga necessària difondre”, tal com ha assenyalat el Cap de la Policia Local, Javier Navarro, així com dirigir-se a un altre tipus d'usuaris i públic. Cal assenyalar que fa un poc més d'un any, la Policia Local d'Almenara va estrenar-se en una altra xarxa social com facebook, en la qual té a prop ja de 1.500 seguidors.

Aquestes iniciatives en les xarxes socials s'emmarquen dins de la política de la Policia Local d'Almenara de difondre informació d'emergències, de servei públic, així com qualsevol altra informació que es considere d'interès als veïns i veïnes de la localitat, així com als quals la visiten.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios