Almenara: Els escolars d'Almenara reben classes de seguretat vial


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/11/165096_95535/1_M1.jpg
Publicidad
La Plana al Dia | Almenara | General | 08-11-2017
Els escolars d'Almenara reben classes de seguretat vial

La Policia Local d'Almenara ha començat a impartir les ja habituals classes de seguretat vial als alumnes del CEIP Juan Carlos I de la localitat. En concret s'han iniciat en l'Educació Infantil per a posteriorment passar als cursos de primària al llarg del curs, amb el que tots els alumnes i alumnes del centre rebran aquestes classes.
El Cap de la Policia Local, Javier Navarro, ha assenyalat que “la seguretat vial ja forma part del programa curricular del col·legi, qüestió que considerem important per als nostres xicotets, que al llarg del curs van a rebre classes tant de forma teòrica com a pràctica, en aquest cas adaptades a les edats de cada curs”. Així per exemple, en alguns cursos s'ix al carrer per a explicar el que és un pas de zebra o es dóna una xicoteta volta pels voltants del centre, mentre que els alumnes de sisè de primària podran practicar en un parc de seguretat vial amb els seus senyals i semàfors.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios