Almenara: Almenara habilitarà l'aula d'estudi nocturna en el Casal Jove


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/11/165363_95808/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 14-11-2017
Almenara habilitarà l'aula d'estudi nocturna en el Casal Jove

A partir del dimecres 13 de desembre el Casal Jove d'Almenara habilitarà un any més l'aula d'estudi nocturna perquè “puga ser utilitzada pels estudiants de la localitat, tant de l'institut com a universitaris cara als exàmens que han de realitzar”, tal com ha indicat la regidora de Joventut, Terebel Galiano. En concret l'aula nocturna d'exàmens estarà oberta de dilluns a divendres en horari de 20:00 a 23:30, mentre que els dissabtes es convertirà en aula matinal i estarà oberta de 10 a 14 hores. L'aula especial estarà oberta fins al dimecres 31 de gener de 2018.
A més cal destacar l'adequat mobiliari existent per a l'estudi en l'aula habilitada, així com la xarxa wi-fi disponible per a l'ús dels estudiants. Tampoc faltarà una màquina de cafè que estarà a la disposició dels usuaris.
La regidora ha destacat que “seguirem apostant cada vegada que hi haja un període d'exàmens per aquest servei d'aula d'estudis nocturna que ens sol·liciten els estudiants, tal com fem ara entre el 13 de desembre i el 31 de gener”. A més “estem oberts als suggeriments que ens puguen realitzar per a anar millorant el servei cada any”.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana