Almenara: 'Un nadal divertit' serà el lema de la renovada escola de nadal


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/11/165749_96138/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 23-11-2017
'Un nadal divertit' serà el lema de la renovada escola de nadal

A partir del proper dilluns 27 de novembre fins al dimarts 19 de desembre estarà obert al Casal Jove d’Almenara el termini d'inscripcions per a participar en l'Escola de Nadal que enguany tindrà un cost de 30 euros i que estrena format “amb l’organització i gestió de les activitats des de l’Ajuntament d’Almenara a través del Casal Jove i que contaran amb la inestimable i gran col·laboració de l’AMPA del CEIP Juan Carlos I de la localitat” tal com ha assenyalat la regidora de Joventut, Terebel Galiano. De fet, enguany, com a novetat, per guanyar espai i instal·lacions per a acollir un major nombre de xiquets i xiquetes les activitats es faran en el recinte del CEIP Juan Carlos I.

El lema d’enguany de l’Escola de Nadal és “Un Nadal Divertit” oferint una variada i lúdica programació on podran gaudir d’un fum d'activitats nadalenques aprenent i jugant d'una forma diferent i divertida adaptada per a dos sectors d’edats, els comprés entre 3 i 5 anys i el que va de 6 a 12. Es realitzarà els dies laborables entre el 26 de desembre i el 5 de gener.
Segons ha explicat la regidora “entre les activitats que s’han proposat destaquen el taller de música, el d’audiovisual que tindrà una segona versió en anglés, Lipdub, expressió corporal, videojocs, jornades esportives, gimcana, contacontes, cuina, treballs manuals, tot enfocat al Nadal”. A més per finalitzar, Galiano ha destacat que “es farà una fira nadalenca amb els joguets que no utilitzem”.
Recordar a més que les activitats les realitzarà el personal del Casal Jove d’Almenara junt els monitors i monitores d'activitats d'oci i temps lliure que isquen de la borsa de treball que s'ha creat des de l'Ajuntament d'Almenara amb l'objectiu de completar el personal necessari per a la realització d'activitats que es vagen succeint al llarg de l’any.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana