Almenara: Almenara celebrarà una master class de spinning nadalenca


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/11/166026_96364/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 29-11-2017
Almenara celebrarà una master class de spinning nadalenca

Per primera vegada dins de la programació esportiva nadalenca de l'Ajuntament d'Almenara se celebrarà en la localitat una màster class de spinning, una modalitat esportiva que té arrelament en el municipi ja que forma part de l'oferta esportiva anual i que cada any celebra una classe especial en el passeig marítim de la localitat quan arriba l'època estiuenca.
El regidor d'esports, Lorenzo Vicent, ha destacat que “després de l'auge que està experimentant aquesta modalitat esportiva i vist l'èxit que té la màster class d'estiu hem pensat a programar una classe especial nadalenca que es realitzarà en la plaça de la Font, al costat del carrer Major, el dissabte 23 de desembre a partir de les 17 hores”. La classe estarà impartida tant per José Torres (monitor habitual) i Simón que s'encarrega de les classes estiuenques.
Les persones interessades a acudir a la màster class de spinning podran inscriure's en el Molí d’Arròs fins a completar el contingent de bicicletes a un preu de 5 euros. De moment són 50 les bicicletes que es disposen per a la prova, però segons Vicent “estem treballant per a poder portar alguna més en haver-hi un bon ritme d'inscripcions”.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana