Almenara: Milloren els ordinadors del Casal Jove


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/11/166079_96409/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2017/11/166079_96409/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 30-11-2017
Milloren els ordinadors del Casal Jove

L'Ajuntament d'Almenara ha millorat les prestacions dels equips informàtics del Casal Jove amb l'objectiu de “poder donar un millor servei als usuaris dels mateixos que vénen al Casal” segons ha explicat la regidora de Joventut Terebel Galiano atenent les demandes existents. A més també s'ha millorat el servei wi-fi en les instal·lacions. D'aquesta manera es milloren els serveis que s'ofereixen en el Casal Jove i s'atenen les demandes dels usuaris.
D'altra banda, a partir del dimecres 13 de desembre i fins al 31 de gener de 2018 el Casal Jove d'Almenara habilitarà l'aula d'estudi nocturna perquè “puga ser utilitzada pels estudiants de la localitat, tant de l'institut com a universitaris cara als exàmens que han de realitzar”, tal com ha assenyalat, Terebel Galiano.
En concret l'aula nocturna d'exàmens estarà oberta de dilluns a divendres en horari de 20:00 a 23:30, mentre que els dissabtes es convertirà en aula matinal i estarà oberta de 10 a 14 hores. A més cal destacar l'adequat mobiliari existent per a l'estudi en l'aula habilitada, així com la millorada xarxa wi-fi i una màquina de cafè que estarà a la disposició dels usuaris.
La regidora ha destacat que “seguirem apostant cada vegada que hi haja un període d'exàmens per aquest servei d'aula d'estudis nocturna que ens sol·liciten els estudiants”. A més “estem oberts als suggeriments que ens puguen realitzar per a anar millorant el servei cada any”.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana