Almenara: Almenara acull una mostra col·lectiva de l'Associació Fotogràfica d'Antequera


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/2/168727_98478/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 08-02-2018
Almenara acull una mostra col·lectiva de l'Associació Fotogràfica d'Antequera

El Centre Municipal de Cultura Paulo Freire d'Almenara acollirà des de matí 9 de febrer fins al pròxim 4 de març una nova exposició fotogràfica organitzada pel Grup Fotogràfic d’Almenara (GFAL). En concret es tracta d'una mostra col·lectiva dels fotògrafs de l'Associació Fotogràfica Antequerana (AFA) titulada AFAIMAGEN. En ella es mostraran un total de 45 imatges preses per membres de l'associació d’Antequera, en les que es poden observar diversos estils fotogràfics i tècniques. 
Destacar que aquesta mostra es realitza després de la mostra col·lectiva de fotografies dels socis i sòcies de GFAL que es va celebrar el passat mes de maig a la ciutat malaguenya, per la qual cosa ara els fotògrafs i fotògrafes d’Antequera són els que exposen a Almenara. 

L'acte inaugural de l'exposició serà demà divendres a partir de les 19:30 en el propi Centre Municipal de Cultura Paulo Freire. La mostra es podrà visitar fins al 4 de març de dilluns a divendres de 9 a 13 hores i de 16:30 a 20:30 hores.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios