Almenara: Almenara celebra el XXI Memorial Timoteo de cant d'ocells silvestres


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/2/168958_98666/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 13-02-2018
Almenara celebra el XXI Memorial Timoteo de cant d'ocells silvestres

Diumenge que ve, l'Estadi Municipal La Corona d'Almenara, acollirà la celebració de la XXI edició del Memorial Timoteo de cant d'ocells silvestres que organitza l'Associació Ornitològica l’Agüelet, pertanyent a la FOCSE, amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Almenara.

Des de l'organització es calcula que diumenge que ve se superaran els 500 exemplars de les varietats de, passarells, caderneres, verderol, gafarró i mixts, segons ha explicat Carlos Campos des de l'organització. Cal assenyalar que en cada espècie se subdividirà en dues categories, la novella i la d'adults para. Destacar que tot apunta al fet que les caderneres i les caderneres mixtes seran les varietats predominants en el concurs. Fer saber que les inscripcions van començar ahir i es tancaran dijous que ve 15 de febrer. 

El campionat de cant d'ocells silvestres, que serà el primer de l'any en la província de Castelló, començarà a les 9 del matí en el Camp Municipal de la Corona amb l'enjudiciament del cant per espècies i categories per part dels jutges acreditats que es perllongarà al llarg de tot el matí. Una vegada classificades les varietats i espècies, cada jutge haurà de jutjar el cant en tandes de 6 ocells durant 12 minuts, amb un màxim de 18 tandes per jutge. Posteriorment les puntuacions i resultats donaran els premiats en cadascuna de les categories i subcategories existents.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana