Almenara: Almenara, La Llosa, Xilxes i MOncofa comparteixen el bus a la Magdalena


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/2/169300_98937/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 20-02-2018
Almenara, La Llosa, Xilxes i MOncofa comparteixen el bus a la Magdalena

Els ajuntaments d'Almenara, la Llosa, Xilxes i Moncofa de manera conjunta oferiran als seus respectius veïns la possibilitat d'anar el dissabte 3 de març a les festes de la Magdalena de Castelló amb autobús sota la iniciativa anomenada “Autobús de la marxa…anem a la Magdalena”. Segons ha destacat la regidora de joventut d'Almenara, Terebel Galiano, “gràcies a la col·laboració dels quatre ajuntaments anem a prestar als nostres veïns i veïnes un servei perquè puguen acudir a les festes de la Magdalena a gaudir sense haver d'agafar el cotxe particular”. 
Així doncs, en el cas d'Almenara, les persones interessades a reservar plaça en aquest autobús hauran de realitzar una inscripció prèvia per a garantir la mateixa. Es podran apuntar, bé en el Casal Jove o en l'edifici de l'Ajuntament d'Almenara. Destacar que el cost del bitllet serà d'un euro, però aquest s'abonarà directament en pujar a l'autobús el 3 de març. Solament podran inscriure's i viatjar en l'autobús els majors de 18 anys.
Pel que fa als horaris, l'autobús partirà de la parada de la Plaça del Molí d’Arròs d'Almenara a les sis i mitja de la vesprada del citat dissabte 3 de març, per a prosseguir el seu itinerari per la resta de localitats successivament, com la Llosa (N-340), Xilxes (Av. Jaume I) i Moncofa (Escorxador) i d'ací directament seguirà el camí cap a Castelló. La tornada des de la capital provincial serà a les 5 de la matinada, recorrent el mateix itinerari però de manera inversa.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana