Almenara: L'Ajuntament d'Almenara adquireix nous vestits impermeables per a Protecció Civil


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/4/170826_100217/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/4/170826_100217/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/4/170826_100217/3_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/4/170826_100217/4_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/4/170826_100217/5_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 04-04-2018
L'Ajuntament d'Almenara adquireix nous vestits impermeables per a Protecció Civil

L'Ajuntament d'Almenara ha adquirit per a l'agrupació de Protecció Civil de la localitat uns vestits impermeables especials perquè puguen utilitzar-se pels membres de l'agrupació en èpoques de pluges i temporals. El regidor de Protecció Civil, Iván Cardona, ha explicat que “era una necessitat que tenien en l'agrupació doncs els que tenien ja estaven en males condicions” pel que “hem procedit a la seua renovació”.
Destacar que en total són set vestits impermeables especials de dues peces que van a permetre als components de Protecció Civil actuar amb una major comoditat en casos de fortes pluges o temporals que solen succeir bastant sovint en la zona. El cost dels set impermeables s'acosta als mil euros segons ha informat l'edil. Cardona ha assenyalat que “a poc a poc” atenent a les necessitats “anirem millorant l'equipament de Protecció Civil d'Almenara per a millorar el servei que presten a tots els veïns amb les seues accions”.
Cal recordar que durant aquestes celebracions de Setmana Santa i Pasqua, l'agrupació de Protecció Civil d'Almenara ha realitzat tasques de prevenció d'incendis, especialment en les zones recreatives. Aquestes tasques s'han realitzat bàsicament en els dies d'alerta màxima per vent. A més cal recordar que precisament una de les adquisicions municipals recents va ser un remolc per a la motobomba que té Protecció Civil amb l'objectiu de poder facilitar el seu transport en cas d'incendi. Gràcies a aquestes actuacions, Protecció Civil ha sigut determinant i fonamental per a extingir diversos conats d'incendi que s'han anat succeint en els últims temps en la localitat. Per a aquestes actuacions, destacar que aquest mes també s'han adquirit dues mànegues que amplien el material existent.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios