Almenara: La Biblioteca pública Joan Fuster d'Almenara premiarà els 'selfies amb llibres'


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/4/170862_100247/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 05-04-2018
La Biblioteca pública Joan Fuster d'Almenara premiarà els 'selfies amb llibres'

La Biblioteca Municipal Joan Fuster d'Almenara ha començat la campanya “fes-te un “selfie” en la Biblio” amb l'objectiu de potenciar la lectura i celebrar el dia del llibre el pròxim 23 d'abril. La campanya persegueix que es realitzen “selfies” llegint, bé en la Biblioteca Municipal Joan Fuster o en qualsevol altre lloc, i es remeten a la mateixa per a participar en el sorteig d'un lot de llibres per cadascuna de les tres categories establides, la d'adults, juvenil o infantil.
Per a participar en el sorteig les persones interessades, abans del 20 d'abril, han de fer-se un “selfie” bé en les instal·lacions de la biblioteca, o amb el seu llibre favorit, i a partir d'ací hauran d'enviar-lo a la Biblioteca Municipal a través de tres vies: portant-lo imprés, enviant-lo al correu electrònic bibliotecadalmenara@gmail.com o bé compartir-lo en el facebook de la Biblioteca Pública d’Almenara. També és important indicar les dades de contacte, doncs es dipositaran els mateixes en una urna, per al sorteig dels tres lots de llibres que se celebrarà el 23 d'abril, coincidint amb el dia del llibre.
Finalment destacar que tots els “selfies” enviats s'imprimiran amb l'objectiu de crear en al pròpia biblioteca un mural perquè puguen ser contemplats per totes les persones que s'acosten fins a les instal·lacions.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana