Almenara: L'Associació Musical Santa Cecília d'Almenara celebrarà el dissabte el seu V Passeig Musical


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/4/171767_100999/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 26-04-2018
L'Associació Musical Santa Cecília d'Almenara celebrarà el dissabte el seu V Passeig Musical

L’Associació Musical Santa Cecília d'Almenara ha programat per a dissabte que ve la V edició del Passeig Musical pels carrers de la localitat, enguany emmarcada en les celebracions del 125 aniversari de la societat musical. En el mateix cinc grups de música de cambra constituïts pels músics de la banda actuaran en diversos carrers i places del municipi, a més d'altres sorpreses que aniran apareixent espontàniament al llarg del recorregut. 
Per a aquest Passeig Musical, com a novetat del 125 aniversari, s'ha convidat a un grup professional de música de cambra, en concret al quartet “4-Sliders Trombone quartet”, format per quatre joves valencians que pretenen difondre per tota la geografia la música original que creen per a aquesta formació. La idea és consolidar la iniciativa “del grup convidat” en cadascun dels passejos musicals que es realitzen.

També destacar que el Passeig Musical començarà a les sis de la vesprada des de la Plaça de la Font, seguint per la Plaça de l’Església, el carrer Agustina d'Aragó, el Llavaner i finalment l'antiga guarderia, on actuarà tota la banda. La temàtica en aquesta edició és “música del Món” i cada grup interpretarà peces relacionades amb algun país, zona o regió de la geografia.
Segons ha explicat el president de l’Associació Musical Santa Cecília d'Almenara, Fernando Faubell, “l'objectiu del passeig musical és donar a conèixer i promocionar l'àmbit de la música de cambra al públic, més habituat a consumir música simfònica tant de banda com d'orquestra, o música comercial i popular”.
Així Faubell també afirma que “d'aquesta manera mostrarem la gran quantitat de possibilitats sonores que tenen les diferents formacions camerístiques que disposem a la banda: quintet de metalls, quartet de flautes, sextet de clarinets, quartet de trombons, emsemble de fusta, entre altres”.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana