Almenara: El casal jove obri dilluns l'aula d'estudi nocturna


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/5/172274_101431/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 10-05-2018
El casal jove obri dilluns l'aula d'estudi nocturna

El Casal Jove d'Almenara obrirà dilluns que ve 14 de maig, l'aula especial d'estudis amb l'objectiu “d’oferir als alumnes tant universitaris com de l'institut un espai on puguen preparar els exàmens de final de curs” segons ha explicat la regidora de Joventut, Terebel Galiano. Fins al 6 de juliol l'aula nocturna d'exàmens estarà oberta en les instal·lacions del Casal Jove de dilluns a divendres en horari de 20 a 23 hores, mentre que els dissabtes es convertirà en aula matinal i estarà oberta de 10 a 14 hores.
La regidora ha destacat que en l'aula habilitada compta amb el mobiliari adequat per a l'estudi, així com una xarxa wi-fi disponible per a l'ús dels estudiants. Tampoc faltarà una màquina de cafè que estarà a la disposició dels usuaris.
La regidora ha destacat que “seguirem apostant cada vegada que hi haja un període d'exàmens per aquest servei d'aula d'estudis nocturna que ens sol·liciten els estudiants, tal com fem ara en els exàmens final de curs”. A més “estem oberts als suggeriments que ens puguen realitzar per a anar millorant el servei cada any” així com “les instal·lacions i programació del Casal Jove”.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana