Almenara: Almenara celebrar la III Concentraci Esportiva el dissabte 26 de maig


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/5/172540_101656/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/5/172540_101656/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/5/172540_101656/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 17-05-2018
Almenara celebrar la III Concentraci Esportiva el dissabte 26 de maig

El dissabte 26 de maig la localitat d'Almenara celebrar la III edici de la Concentraci Esportiva que segons ha explicat el regidor d'Esports, Lorenzo Vicent, pretn ?mostrar totes les activitats esportives que s'ofereixen des de l'Ajuntament d'Almenara en una jornada on tots podran practicar de tot en un mateix lloc, i conixer l'esport, al que sumarem un sopar de pa i porta i una gran festa final per a acabar una jornada de convivncia?.A ms s'installar una pantalla per a poder veure la final de la Champions League de futbol entre el Reial Madrid i el Liverpool.
La Concentraci Esportiva comenar a les 17 hores en la zona del recinte firal de la localitat, al costat del poliesportiu. All fins a les 20:30 es practicaran diversos esports com sn hapkido, kangoo jump, pilota valenciana, zumba, spinning, patinatge, handbol, triatl, futbol, tennis, aix com classes d?entrenament funcional, psicomotricitat, multiesport i gimnstica per a la tercera edat. Les inscripcions per a participar es realitzaran en el Mol d?Arrs i tindran un cost de 3 euros sempre que es vulga la samarreta commemorativa.
Posteriorment, desprs de la concentraci se celebrar un sopar de ?pa i porta? on es podr veure la final de la Champions League, per a posteriorment comenar una gran festa titulada ?Festa Dee Jay? amb D.J. Kilian, Royo, Pascual Civera, Serrano, ngel Vidal i Sergio San Jernimo. Destacar que la reserva de taules gratuta es podr realitzar en el Mol d?Arrs i que el bar de la festa ser portat pels ?Quintos dels 25 anys?.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana