Almenara: Almenara celebrarà la III Concentració Esportiva el dissabte 26 de maig


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/5/172540_101656/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/5/172540_101656/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/5/172540_101656/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 17-05-2018
Almenara celebrarà la III Concentració Esportiva el dissabte 26 de maig

El dissabte 26 de maig la localitat d'Almenara celebrarà la III edició de la Concentració Esportiva que segons ha explicat el regidor d'Esports, Lorenzo Vicent, pretén “mostrar totes les activitats esportives que s'ofereixen des de l'Ajuntament d'Almenara en una jornada on tots podran practicar de tot en un mateix lloc, i conèixer l'esport, al que sumarem un sopar de pa i porta i una gran festa final per a acabar una jornada de convivència”.A més s'instal·larà una pantalla per a poder veure la final de la Champions League de futbol entre el Reial Madrid i el Liverpool.
La Concentració Esportiva començarà a les 17 hores en la zona del recinte firal de la localitat, al costat del poliesportiu. Allí fins a les 20:30 es practicaran diversos esports com són hapkido, kangoo jump, pilota valenciana, zumba, spinning, patinatge, handbol, triatló, futbol, tennis, així com classes d’entrenament funcional, psicomotricitat, multiesport i gimnàstica per a la tercera edat. Les inscripcions per a participar es realitzaran en el Molí d’Arròs i tindran un cost de 3 euros sempre que es vulga la samarreta commemorativa.
Posteriorment, després de la concentració se celebrarà un sopar de “pa i porta” on es podrà veure la final de la Champions League, per a posteriorment començar una gran festa titulada “Festa Dee Jay” amb D.J. Kilian, Royo, Pascual Civera, Serrano, Ángel Vidal i Sergio San Jerónimo. Destacar que la reserva de taules gratuïta es podrà realitzar en el Molí d’Arròs i que el bar de la festa serà portat pels “Quintos dels 25 anys”.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana