Almenara: L'Escola d'Estiu d'Almenara portarà per lema 'Els pirates de la mar'


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/5/172744_101830/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/5/172744_101830/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 22-05-2018
L'Escola d'Estiu d'Almenara portarà per lema 'Els pirates de la mar'

Els pirates i els mars seran els protagonistes de l’Escola d’Estiu d'Almenara 2018 que se celebrarà entre el 2 i el 31 de juliol. En ella, un any més els xiquets i xiquetes entre 3 i 12 anys podran navegar en un món de “aventures, diversió i aprenentatge per a totes les edats” que s'ha preparat des del Casal Jove de la localitat segons ha explicat la regidora de Joventut Terebel Galiano, que ha animat a inscriure's a les activitats programades aquest estiu. Un any més serà el personal del Casal Jove juntament amb els monitors i monitores de la borsa d'ocupació creada per a a aquest efecte els que s'encarreguen dels tallers i activitats.
La matrícula es podrà realitzar des de dilluns que ve 28 de maig fins al dia 26 de juny en el Casal Jove amb un preu de 20 euros. Cal recordar que per a facilitar el pagament de l’Escola d’Estiu en el Casal Jove es disposa d'un terminal TPV.
Galiano ha assenyalat que “tindrem moltíssimes activitats com gimcanes, jocs esportius, festa holly run, miniolimpíades, cinema, tallers de ball, manualitats, cuina, còmics, samarretes, perles hamma, estimulació i relaxació, així com també contacontes i reforç escolar per als de primària”. Les activitats, com de costum s'adaptaran als segments d'edat corresponents.
Però a més s'han programat una sèrie d'activitats especials. Així “els divendres 6,20 i 27 de juliol hi haurà activitats en el poliesportiu i en la piscina, amb el que caldrà anar a l’Escola d’Estiu amb el vestit de bany, tovallola, calcer i roba per a canviar-se entre altres elements”. També destaca l'excursió que es realitzarà el divendres 13 de juliol al Complex Turístic La Pinada de Gilet, així com “l'acampada nocturna en el col·legi per a xiquets i xiquetes de 9 a 12 anys que se celebrarà entre el divendres 27 i el dissabte 28 de juliol on es buscarà el tresor pirata”. Ací els participants hauran de portar-se la llanterna o sacs de dormir entre altres coses. Finalment, el dia 31 hi haurà una gran festa de clausura amb la música i l'animació de Rebombori Cultural.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana