Almenara: L'Estany Band d'Almenara celebrarà divendres que ve el seu concert anual


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/5/172773_101859/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 23-05-2018
L'Estany Band d'Almenara celebrarà divendres que ve el seu concert anual

El Centre Municipal de Cultura d'Almenara acollirà divendres que ve a les deu de la nit una de les cites més esperades de l'any, el concert de l'Estany’s Band, banda que conformen els 62 alumnes i alumnes de sisè de primària del CEIP Juan Carlos I d'Almenara i que està dirigida per Lluis Granell, professor de música del citat centre. La principal característica de la banda és que cada any es renova per complet ja que la formen els alumnes que van aqueix any a sisè de primària, en un projecte original i innovador en el seu dia i que s'ha consolidat en celebrar ja enguany el seu onzè aniversari.
Així aquesta banda de xiquets i xiquetes de sisè de primària ofereix un gran espectacle en el qual es combinen els instruments clàssics del col·legi com flautes i xilòfons amb la guitarra, el baix elèctric o la bateria, així amb la veu, per a interpretar temes dels Beatles (Let It Be), Ed Sheeran, Pink Floyd o Yael Naim. Al mateix temps en aquest concert es comptarà amb la participació en el concert de tres combos de l’Escola de Música Moderna d’Almenara com són New Soul, Carpe Diem i Batucada, igual que s'explicarà enguany amb la participació de tres pares que acompanyaran en alguns temes tant de l'Estany’s Band com dels Combos, com són Iván Albuixech, Carlos Guevara i Pedro Lorente.
No faltarà el ball en alguns temes, així com la novetat de l'elaboració d'un grafitti en directe sobre l'escenari. Finalment destacar que hi haurà un *rap la lletra del qual l'han realitzat els alumnes de l'Estany’s Band titulat “Sense Por” i que expressa la repulsa al terrorisme.
El concert, per al qual s'està treballant durant tot el curs escolar, es podrà veure en viu en el propi Centre Municipal de Cultura Paulo Freire, però també serà retransmès en directe per youtube. Tota la direcció musical i de la infraestructura de l'esdeveniment és a càrrec del professor de música del centre, Lluis Granell, acompanyat pel seu equip de col·laboradors i voluntaris. Granell ha agraït la participació dels alumnes, famílies, EMMA, Combos, col.legi i de totes les persones, empreses, i entitats que col·laboren en aquest concert anual que “ningú pot perdre's”.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana