Almenara: El Centre FPA Paulo Freire prepara els cursos d'estiu


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/6/173605_102550/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 12-06-2018
El Centre FPA Paulo Freire prepara els cursos d'estiu

El Centre de Formació de Persones Adultes Paulo Freire d'Almenara ja ha presentat en societat la programació de cursos d'estiu que oferirà tant per a xiquets i joves com també per a adults. El director del centre, Juan Pedro Navarro, ha explicat que “hem realitzat una variada oferta per a tots els públics”. De fet “l'any passat la nostra aposta estiuenca va superar les 200 inscripcions”.

La gran novetat de l'apartat infantil serà enguany el Pilates Kids que comptarà amb dos grups, un per a xiquets i xiquetes de 3 a 7 anys i un segon de 8 a 12. A més en la programació infantil i juvenil també hi haurà cursos de pintura i manualitats, informàtica i anglès. Destacar que es realitzaran diversos subgrups per edats, sent la mínima 3 anys i la màxima 12. Les activitats seran en el Centre Social Miguel Hernández, en la Platja Casablanca. 

A més, ja per als adults, en el mateix edifici del nucli marítim, es realitzaran els cursos de ioga, mindfulness, pilates, informàtica i guitarra “en un horari divers perquè puguen les persones interessades acudir a diversos cursos si així ho consideren”. A més els dies 11 i 18 de juny, de manera gratuïta, es realitzarà un màster d'estiraments musculars. 

D'altra banda, segons Navarro, per a “els veïns i veïnes que vulguen seguir realitzant activitats en el nucli urbà d'Almenara anem a oferir dues alternatives, d'una banda la zumba, que es realitzarà tres dies a la setmana, els dilluns, dimecres i divendres”. En aquest cas les sessions al matí serà en l'Auditori Vicente Casanova Rebollar i les sessions vespertines en el pati del CEIP Juan Carlos I. A més en el propi edifici Centre de FPA Paulo Freire hi haurà sessions de patchwork els dimarts al matí i els dijous a la vesprada.

Els cursos i tallers d'estiu es desenvoluparan entre el 2 de juliol i el 10 d'agost i tindran un cost de 5 euros per cada setmana que els alumnes i alumnes s'inscriguen. Tota la informació la trobaran durant el mes de juny en l'edifici del Centre FPA Paulo Freire, mentre que al juliol serà en l'edifici del Centre Social Miguel Hernández de la Platja Casablanca.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana