Almenara: La tapa elaborada pel bar-restaurant l’Antic guanya la XII edició de la ruta de la tapa


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/6/173878_102776/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/6/173878_102776/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 19-06-2018
La tapa elaborada pel bar-restaurant l’Antic guanya la XII edició de la ruta de la tapa

El Molí d’Arròs d’Almenara ha acollit aquest matí l'acte de lliurament dels premis de la XII edició de la Ruta de la Tapa d'Almenara celebrada entre el 26 d'abril i 6 de maig passats en la qual set bars i restaurants d'Almenara van presentar suculentes propostes gastronòmiques. La Muralla, L’Antic, Casa d’Adela, El Twin, El Calderón, Pizzeria l’Alpino i La Vespa van ser els locals participants en una edició que consolida una ruta ja tradicional en la localitat. 

Després de la celebració del sorteig entre els passaports correctament emplenats, destacar que el primer premi valorat en 2.000 euros ha correspost a Cristina Sánchez. El cap de setmana de dues nits, amb spa i mitja pensió en el Gran Hotel Peníscola ha correspost a Maria Ángeles Rodríguez. El premi de dues entrades al Bioparc de València ha sigut per a Quiteria, mentre que les quatre entrades per als Coves de Sant Josep han correspost a Efrain Pisador. L'aventura en caiac de Sargantana Aventura ha recaigut per a Julio Martí, mentre que el premi del pes en cervesa patrocinat per San Miguel l’ha guanyat Beatriz Chordà. A més, destacar que la Torreta de “solomillo Umami” de l’Antic ha guanyat el guardó a la millor tapa de la Ruta 2018.

Joan Pau Roig, regidor de Turisme i Comerç ha volgut felicitar als premiats i premiades en el sorteig, que a més han pogut “degustar la bona gastronomia que tenim en la localitat” al mateix temps que ha agraït “als bars i restaurants participants la seua aposta, treball i obstinació a col·laborar amb la XII Ruta de la Tapa d'Almenara que acabem de deixar arrere”. També ha agraït a cadascuna de les persones, empreses i entitats col·laboradores la seua participació i aposta per “la nostra tradicional ruta”. Roig ha animat als locals a seguir treballant “en la bona línia” per a “continuar oferint uns grans productes i fomentant l'economia local”. 

Cal recordar que la Ruta de la Tapa l'ha organitzat l'Ajuntament d'Almenara, i han participat els bars i restaurants: La Muralla, L’Antic, Casa d’Adela, El Twin, El Calderón, Pizzeria l’Alpino y La Vespa. Además han colaborado Cervezas San Miguel, Caixa Rural Almenara, Bioparc, Coves de Sant Josep, Gran Hotel Peñíscola, Carnes Murcia, Funeraria Ernesto Barelles, y Sargantana Aventura.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana