Almenara: L'Estiuet 2018 omplirà d'actuacions familiars la platja Casablanca


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/7/174386_103224/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 04-07-2018
L'Estiuet 2018 omplirà d'actuacions familiars la platja Casablanca

L'Ajuntament d'Almenara ha preparat un cicle d'activitats infantils emmarcades en la programació denominada “Estiuet Almenara 2018, a l’estiu somriu” que comprendran actuacions infantils a les vuit de la vesprada durant quatre diumenges entre juliol i agost en el passeig marítim de la localitat, al costat de la zona del Ros Mari amb l'objectiu d'oferir activitats d'oci i diversió per a tota la família. A més les activitats es complementaran amb una cinquena que serà el dissabte 11 d'agost en el Parc Municipal després de la cercavila de “fanalets de meló d’Alger”.
Dintre de les activitats hi haurà dos espectacles de titelles, el primer serà el 15 de juliol amb “Piojos y pulgas” de la companyia El Ombligo i la Pelusa, mentre que el segon serà “La princesa Cacahuete o el dragón” a càrrec de Teatro Mila FR que es representarà el 29 del mateix mes. A més per al 22 de juliol, emmarcat en la Fira del Comerç a la Mar, arribarà l'espectacle “kanijo circus” de A la Lluna, Art i Entorn, mentre que el cicle dominical conclourà el 12 d'agost amb Ameba Teatro i la seua representació titulada “Cuentos y Cuentitos”
A aquestes quatre actuacions caldrà sumar una cinquena, però que serà en el Parc Municipal de la Platja Casablanca el dissabte 11 d'agost a la nit, amb l'espectacle “Aladín Musical” a càrrec de La Tourné Teatro. La actuació arribarà una vegada finalitze el tradicional “xixo, xixero”, que és la cercavila de “fanalets de meló d’Alger” per la platja Casablanca i que es desenvolupa en el marc de les festes d'estiu.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana